Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά από τότε που με θυμάμαι. Τον έφτιαχνε η γιαγιά μου και περίμενα πώς και πώς να τον φάω όσο πιο ζεστό...
Όταν σκεφτόμαστε βάφλες, το μυαλό μας πάει στο γλυκό. Ποιος είπε όμως ότι οι βάφλες δε γίνονται και αλμυρές και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία; Αυτή η συνταγή δημιουργήθηκε ένα Κυριακάτικο...
Μία ημέρα είχα τρελή όρεξη για σούπα η οποία θα είχε μέσα κρέας, αλλά όχι κομμάτι κανονικό (καταλαβαίνετε τι εννοώ), θα είχε ζυμαρικό και λαχανικά, αλλά ΔΕ θα ήταν κόκκινη....