σπανακόπιτα χωρίς φύλλο

0 0
σπανακόπιτα χωρίς φύλλο

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

600 γρ. σπανάκι
2 πράσα, κομμένα σε ροδέλες
1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
5 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 ματσάκι καυκαλήθρα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1/2 κεσεδάκι (του γιαουρτιού) καλαμποκάλευρο
3/4 κεσεδάκι (του γιαουρτιού) ελαιόλαδο
3/4 κεσεδάκι (του γιαουρτιού) αλεύρι χωρίς γλουτένη ή αλεύρι γ.ο.χ.
1 αυγό
1 κεσεδάκι (του γιαουρτιού) νερό
400 γρ. φέτα
Πιπέρι
Λίγο αλάτι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 60
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 158 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το σπανάκι, τα πράσα, τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια και την καυκαλήθρα.

2
έγινε

Ρίχνουμε λίγο αλάτι και τα "στίβουμε" ελαφρά με τα χέρια μας να βγουν τα υγρά.

3
έγινε

Σε άλλο μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το καλαμποκάλευρο, το ελαιόλαδο, το αλεύρι, το αυγό και το νερό.

4
έγινε

Ρίχνουμε μέσα τα υλικά του μπολ με το σπανάκι και τα ανακατεύουμε.

5
έγινε

Προσθέτουμε τη φέτα και το πιπέρι και ανακατεύουμε.

6
έγινε

Λαδώνουμε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε με καλαμποκάλευρο.

7
έγινε

Ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας.

8
έγινε

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC στις αντιστάσεις για περίπου 40 λεπτά.

themis

προηγούμενη
τορτίγια με τυρί του τοστ, κοτόπουλο και dressing γιαουρτιού
επόμενη
αυγά ποσέ
προηγούμενη
τορτίγια με τυρί του τοστ, κοτόπουλο και dressing γιαουρτιού
επόμενη
αυγά ποσέ