μοσχαρίσιο σνίτσελ παναρισμένο σε βρώμη και ρυζογκοφρέτες

0 0
μοσχαρίσιο σνίτσελ παναρισμένο σε βρώμη και ρυζογκοφρέτες

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
4 σνίτσελ μοσχαρίσια
1 κούπα βρώμη
3 αυγά
1 κ.γλ. μουστάρδα Dijon
1 κ.γλ. πάπρικα καπνιστή
6 ρυζογκοφρέτες
Λίγο ελαιόλαδο (για επάλειψη)

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 25
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 682 times, 3 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βάζουμε τη βρώμη στο μούλτι, τη θρυμματίζουμε και την τοποθετούμε τη βρώμη σε ένα βαθύ πιάτο.

2
έγινε

Τοποθετούμε τα αυγά, τη μουστάρδα και την πάπρικα σε ένα άλλο πιάτο και τα ανακατεύουμε.

3
έγινε

Τρίβουμε τις ρυζογκοφρέτες σε ένα μούλτι και τις τοποθετούμε σε ένα τρίτο βαθύ πιάτο.

4
έγινε

Παίρνουμε τα σνίτσελ και τα περνάμε μέσα από τα 3 πιάτα (πρώτα τη βρώμη, μετά τα αυγά και τέλος τις ρυζογκοφρέτες).

5
έγινε

Τα βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

6
έγινε

Τα αλείφουμε με λίγο λάδι.

7
έγινε

Τα ψήνουμε στους 200ºC στις αντιστάσεις για 8 λεπτά από την κάθε μεριά (όταν τα γυρίσουμε, τα λαδώνουμε και από την άλλη μεριά).

themis

προηγούμενη
σπιτική σάλτσα τεριγιάκι
επόμενη
παστίτσιο με κιμά γαλοπούλας
προηγούμενη
σπιτική σάλτσα τεριγιάκι
επόμενη
παστίτσιο με κιμά γαλοπούλας