σπιτική σάλτσα τεριγιάκι

0 0
σπιτική σάλτσα τεριγιάκι

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

1/2 κούπα σάλτσα σόγιας
2 1/2 κούπες νερό
1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
1 κ.γλ. τζίντζερ σε σκόνη
1/2 κ.γλ. σκόνη σκόρδου
3 κ.σ. κορν φλάουρ
1/4 κούπας νερό

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 110 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βάζουμε τη σόγια, το νερό (τις 2 1/2 κούπες), τη ζάχαρη, το τζίντζερ και το σκόρδο σε ένα κατσαρολάκι.

2
έγινε

Το τοποθετούμε επάνω στο μάτι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη

3
έγινε

Σε ένα μπολ διαλύουμε το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο νερό (1/4 κούπας) και το ρίχνουμε μέσα στο κατσαρολάκι.

4
έγινε

Βράζουμε τη σάλτσα μας αρχικά σε δυνατή φωτιά (να πάρει βράση) και μετά την αφήνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά να πήξει όσο επιθυμούμε.

5
έγινε

Μόλις είναι έτοιμη, τη βάζουμε σε ένα μπουκαλάκι ή βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς και τη διατηρούμε στο ψυγείο για μέχρι 2 εβδομάδες.

themis

προηγούμενη
αραβική πίτα με κιμά και αυγά
επόμενη
μοσχαρίσιο σνίτσελ παναρισμένο σε βρώμη και ρυζογκοφρέτες
προηγούμενη
αραβική πίτα με κιμά και αυγά
επόμενη
μοσχαρίσιο σνίτσελ παναρισμένο σε βρώμη και ρυζογκοφρέτες