• αρχική
  • vegan
  • ρεβύθια με πλευρώτους και σπανάκι σε μία κρεμώδη ροζ σάλτσα

ρεβύθια με πλευρώτους και σπανάκι σε μία κρεμώδη ροζ σάλτσα

0 0
ρεβύθια με πλευρώτους και σπανάκι σε μία κρεμώδη ροζ σάλτσα

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1/3 κούπας λάδι (φυτικό ή ελαιόλαδο)
1 κρεμμύδι, κομμένο σε μέτρια κομμάτια
150 γρ. μανιτάρια πλευώτους, κομμένα σε μπουκιές
2 κούπες ρεβύθια, βρασμένα
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
200 ml. κρέμα σόγιας
100 γρ. σπανάκι
Αλάτι
Πιπέρι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (προαιρετικά)

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • Vegan
  • 25
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 535 times, 2 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε αντικολλητικό σκεύους σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι.

2
έγινε

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά.

3
έγινε

Ρίχνουμε τα ρεβύθια, τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι, τα ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά.

4
έγινε

Προσθέτουμε την κρέμα σόγιας και το σπανάκι και τα αφήνουμε για 3-4 λεπτά ακόμα.

5
έγινε

Σερβίρουμε προαιρετικά με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.

themis

προηγούμενη
βάφλες βρώμης και μπανάνας
επόμενη
αραβική πίτα με κιμά και αυγά
προηγούμενη
βάφλες βρώμης και μπανάνας
επόμενη
αραβική πίτα με κιμά και αυγά