A gluten-free diet is a diet that excludes gluten, a protein composite found in wheat and related grains, including barley and rye. Gluten causes health problems in sufferers of celiac disease and some cases of wheat allergy.
Όταν σκεφτόμαστε βάφλες, το μυαλό μας πάει στο γλυκό. Ποιος είπε όμως ότι οι βάφλες δε γίνονται και αλμυρές και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία; Αυτή η συνταγή δημιουργήθηκε ένα Κυριακάτικο...
Δε μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αγαπώ τις συνταγές, οι οποίες φτιάχνονται με λίγα υλικά και πολύ γρήγορα. Ειδικά δε όταν αυτές είναι γλυκές, τότε η ευτυχία μου είναι πολύ...