ρύζι κουνουπιδιού
ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

0 0
ρύζι κουνουπιδιού

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 μεγάλο κουνουπίδι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
4 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
Λίγο έξτρα κρεμμυδάκι φρέσκο για το τέλος
1 καρότο, κομμένο σε κυβάκια
1/2 πορτοκαλί πιπεριά (ή όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει)
2 αυγά, χτυπημένα
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγη σάλτσα σόγιας (προαιρετικά)

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Ίσως η καλύτερη εναλλακτική ρυζιού που έχω φτιάξει.

  • 22
  • Άτομα 2
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 938 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Πλένουμε και κόβουμε σε μπουκετάκια το κουνουπίδι.

2
έγινε

Το τρίβουμε σε τρίφτη ψιλό ή το βάζουμε στο μπλέντερ-μούλτι.

3
έγινε

Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι, το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια, το καρότο και την πιπεριά και τα σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.

4
έγινε

Προσθέτουμε το κουνουπίδι και τα ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει λίγο (όχι πολύ).

5
έγινε

Σχηματίζουμε μία "τρύπα" στη μέση, προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να είναι έτοιμα.

6
έγινε

Αν θέλουμε, μπορούμε να ρίξουμε από πάνω προαιρετικά λίγη σάλτσα σόγιας.

themis

προηγούμενη
πράσινο mac’n’cheese
επόμενη
tacos με κιμά κοτόπουλου
προηγούμενη
πράσινο mac’n’cheese
επόμενη
tacos με κιμά κοτόπουλου