Τι χρειαζόμαστε
-
1 πακέτο πέννες Melissa
-
250 γρ. σπανάκι
-
100 γρ. αρακά, βρασμένο
-
200 γρ. μπρόκολο, βρασμένο
-
1 σκελίδα πολτοποιημένη σκόρδο
-
3 κ.σ. φυτικό έλαιο
-
200 ml. φυτική κρέμα γάλακτος
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βράζουμε τις πέννες Melissa ένα λεπτό λιγότερο απ'ότι αναγράφει η συσκευασία. |
2
έγινε
|
Σοτάρουμε το σκόρδο και το σπανάκι στο λάδι. |
3
έγινε
|
Προσθέτουμε το μπρόκολο και τον αρακά και ανακατεύουμε. |
4
έγινε
|
Ρίχνουμε τις πέννες, την κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε. |