vegan buritto

0 0
vegan buritto

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
ΓΙΑ ΤΟ PICO DE GALLO
3 ντομάτες, ψιλοκομμένες
1/2 κούπα κόλιανδρο φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
ΓΙΑ ΤΟ GUACAMOLE
3 αβοκάντο ώριμα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 ντομάτα, κομμένη σε κυβάκια
Χυμό από 1 lime ή λεμόνι
Λίγο πιπέρι
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ & ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
2 κρεμμύδια, κομμένα για σαλάτα
200 γρ. μανιτάρια άσπρα, κομμένα σε ροδέλλες
Λίγη σκόνη σκόρδου
EXTRAS
6-8 τορτίγιες (λευκές, ολικής άλεσης ή χωρίς γλουτένη)
5 φύλλα μαρούλι ψιλοκομμένο
300 γρ. βρασμένο καλαμπόκι
400 γρ. φασόλια κόκκινα
200 γρ. ρύζι basmati

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Vegan
  • 20
  • Άτομα 6
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

  • ΓΙΑ ΤΟ PICO DE GALLO

  • ΓΙΑ ΤΟ GUACAMOLE

  • ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ & ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

  • EXTRAS

Κοινοποίηση
(Visited 220 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ PICO DE GALLO

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

2
έγινε

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ GUACAMOLE

Σε ένα μπολ, λιώνουμε τα αβοκάντο με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

3
έγινε

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια και λίγη σκόνη σκόρδου.
Αν νηστεύουμε και δε θέλουμε να φάμε ούτε λάδι, τα μαγειρεύουμε σε λίγο νερό, μέχρι να το ρουφήξουν.

4
έγινε

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ BURITTO

Παίρνουμε την τορίτγια, βάζουμε λίγο ρύζι και μετά επιλέγουμε όποια από τα υλικά μας αρέσουν.
Την κλείνουμε και την απολαμβάνουμε.

5
έγινε

Τα burritos είναι φανταστική επιλογή για το σχολικό κολατσιό, τα οποία έχουμε ετοιμάσει από την προηγούμενη ημέρα και δεν τρέχουμε το πρωί. ;)

themis

προηγούμενη
vegan bolognese
επόμενη
το γλυκό της μαμάς μας με την κρέμα και το ζελέ
προηγούμενη
vegan bolognese
επόμενη
το γλυκό της μαμάς μας με την κρέμα και το ζελέ