ψητά κεφτεδάκια κοτόπουλου
κοκκινιστα

0 0
ψητά κεφτεδάκια κοτόπουλου

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
1 κιλό κιμά κοτόπουλου
1 μεγάλο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
1 αυγό
3/4 κούπας φρυγανιά, τριμμένη
1 μεγάλο κολοκυθάκι, τριμμένο
Λίγη σκόνη σκόρδου
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
400 γρ. ντοματίνια, πολτοποιημένα
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγη ζάχαρη
2-3 κούπες νερό

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Δύο συνταγές σε μία.
Αν δεν τα θέλετε κοκκινιστά, τα βγάζετε από το φούρνο και τα τρώτε χωρίς τη σάλτσα ;)

  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

  • ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

  • ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

Κοινοποίηση
(Visited 200 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια σε ένα μπολ και τα πλάθουμε.

2
έγινε

Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τα ψήνουμε στους 200ºC για 35-40 λεπτά.

3
έγινε

Αν δεν τα θέλουμε κοκκινιστά, η συνταγή μας τελειώνει εδώ.
Αν τα θέλουμε, συνεχίζουμε και παρακάτω.

4
έγινε

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.

5
έγινε

Ρίχνουμε τα ντοματίνια, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να βράσουν, μέχρι να μειωθεί η σάλτσα στο μισό.

6
έγινε

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ

Ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε για 5 λεπτά.

7
έγινε

Τα σερβίρουμε με πουρέ, ρύζι ή σαλάτα.

themis

προηγούμενη
πέννες με σπανάκι, μπρόκολο και αρακά
επόμενη
σοκολατένιο σιμιγδαλογλυκό
προηγούμενη
πέννες με σπανάκι, μπρόκολο και αρακά
επόμενη
σοκολατένιο σιμιγδαλογλυκό