σνακ αρακά
Κατι σαν στραγαλι, αλλα με αρακα

0 0
σνακ αρακά

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
2 κούπες αρακά (φρέσκο ή κατεψυγμένο)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γλ. πάπρικα
1 κ.γλ. ρίγανη
1/4 κ.γλ. σκόνη σκόρδου
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Άτομα 2
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 409 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βγάζουμε τον αρακά από την κατάψυξη, τον βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και του ρίχνουμε νερό να αποψυχθεί.
Αν δεν είναι κατεψυγμένος, τον πλένουμε με τον ίδιο τρόπο.

2
έγινε

Τον βάζουμε επάνω σε ένα χαρτί κουζίνας για να φύγουν όλα του τα υγρά.

3
έγινε

Τον βάζουμε σε ένα μπολ με το ελαιόλαδο, την πάπρικα, τη ρίγανη, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι και τον ανακατεύουμε.

4
έγινε

Τον απλώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τον ψήνουμε στους 180ºC για 20-25 λεπτά.

5
έγινε

themis

προηγούμενη
chocolate chip cookies της Amanda
επόμενη
φιογκάκι με κρεμώδη σάλτσα από κολοκύθι, δυόσμο & βασιλικό
προηγούμενη
chocolate chip cookies της Amanda
επόμενη
φιογκάκι με κρεμώδη σάλτσα από κολοκύθι, δυόσμο & βασιλικό