vegan bolognese

0 0
vegan bolognese

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 πακέτο spaghetti Melissa
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 μανιτάρια portobello, κομμένα σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ξηρό, κομμένο σε κυβάκια
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 σέλερι, κομμένο σε κυβάκια
1 καρότο, κομμένο σε κυβάκια
1 μελιτζάνα, κομμένη σε κυβάκια
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1/2 κούπα κόκκινο κρασί
1 φύλλο δάφνης
1 κ.γλ. θυμάρι ξηρό
1 κ.γλ. ρίγανη
1/2 κ.γλ. ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Vegan

Η ωραιότερη νηστίσιμη bolognese που θα έχεις φάει. Στο υπογράφω.

  • 40
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 240 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια στο λάδι.

2
έγινε

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 2 λεπτά.

3
έγινε

Προσθέτουμε το καρότο και τη μελιτζάνα και τα αφήνουμε για άλλα 3 λεπτά.

4
έγινε

Κάνουμε μία τρύπα στη μέση του τηγανιού, ρίχνουμε τον πελτέ και μόλις ζεσταθεί, τον ανακατεύουμε με τα λαχανικά.

5
έγινε

Ρίχνουμε το κρασί.

6
έγινε

Προσθέτουμε τη δάφνη, το θυμάρι, τη ρίγανη, τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.

7
έγινε

Ρίχνουμε 2 κούπες νερό και αφήνουμε τα λαχανικά να σιγοβράσουν.

8
έγινε

Βράζουμε τα spaghetti Melissa, τα σουρώνουμε και τα σερβίρουμε με τη σάλτσα.

themis

προηγούμενη
κρεμμυδάκια στιφάδο με ρύζι
επόμενη
vegan buritto
προηγούμενη
κρεμμυδάκια στιφάδο με ρύζι
επόμενη
vegan buritto