Τι χρειαζόμαστε
-
ΓΙΑ ΤΟ PICO DE GALLO
-
3 ντομάτες, ψιλοκομμένες
-
1/2 κούπα κόλιανδρο φρέσκο, ψιλοκομμένο
-
1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
-
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-
ΓΙΑ ΤΟ GUACAMOLE
-
3 αβοκάντο ώριμα
-
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-
1/2 ντομάτα, κομμένη σε κυβάκια
-
Χυμό από 1 lime ή λεμόνι
-
Λίγο πιπέρι
-
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ & ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
-
2 κρεμμύδια, κομμένα για σαλάτα
-
200 γρ. μανιτάρια άσπρα, κομμένα σε ροδέλλες
-
Λίγη σκόνη σκόρδου
-
EXTRAS
-
6-8 τορτίγιες (λευκές, ολικής άλεσης ή χωρίς γλουτένη)
-
5 φύλλα μαρούλι ψιλοκομμένο
-
300 γρ. βρασμένο καλαμπόκι
-
400 γρ. φασόλια κόκκινα
-
200 γρ. ρύζι basmati
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ PICO DE GALLOΣε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. |
2
έγινε
|
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ GUACAMOLEΣε ένα μπολ, λιώνουμε τα αβοκάντο με ένα πιρούνι. |
3
έγινε
|
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑΣε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια και λίγη σκόνη σκόρδου. |
4
έγινε
|
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ BURITTOΠαίρνουμε την τορίτγια, βάζουμε λίγο ρύζι και μετά επιλέγουμε όποια από τα υλικά μας αρέσουν. |
5
έγινε
|
Τα burritos είναι φανταστική επιλογή για το σχολικό κολατσιό, τα οποία έχουμε ετοιμάσει από την προηγούμενη ημέρα και δεν τρέχουμε το πρωί. ;) |