κρεμμυδάκια στιφάδο με ρύζι

0 0
κρεμμυδάκια στιφάδο με ρύζι

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο
1 ποτήρι του κρασιού μαυροδάφνη
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
2 στικ κανέλας
2 φύλλα δάφνης
4 κόκκους μπαχάρι
6-7 κόκκους πιπέρι
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγη πάστα κόκκινου κάρυ (προαιρετικά)
ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ
400 γρ. ρύζι basmati

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Vegan
  • 1'30
  • Άτομα 6
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

  • ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΦΑΔΟ

  • ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ

Κοινοποίηση
(Visited 236 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε τη μαυροδάφνη και τον πελτέ ντομάτας.

2
έγινε

Ρίχνουμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα όλα τα υλικά για το στιφάδο (μαζί με τη μαυροδάφνη) και τα ανακατεύουμε.

3
έγινε

Μαγειρεύουμε τα κρεμμυδάκια σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα.

4
έγινε

Αν θέλουμε, λίγο πριν να είναι έτοιμο, ρίχνουμε την πάστα του κόκκινου κάρυ (αναλόγως πόσο καυτερό το θέλουμε. Προσοχή! Η πάστα αυτή είναι πολύ spicy).

5
έγινε

Μαγειρεύουμε το basmati και το σερβίρουμε με τα κρεμμυδάκια στιφάδο.

themis

προηγούμενη
ταλιατέλες à la crème
επόμενη
vegan bolognese
προηγούμενη
ταλιατέλες à la crème
επόμενη
vegan bolognese