“μεξικανικά” γεμιστά κολοκυθάκια

0 0
“μεξικανικά” γεμιστά κολοκυθάκια

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
6 κολοκυθάκια, κομμένα στη μέση
1 κρεμμύδι, ξερό
6 μανιτάρια λευκά, κομμένα σε κυβάκια
150 γρ. κόκκινα φασόλια (κονσέρβας)
150 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/8 κ.γλ. πιπέρι καγιέν
1/4 κ.γλ. σκόνη σκόρδου
1/4 κ.γλ. πάπρικα
1/2 κ.γλ. ρίγανη
1 ντομάτα, κομμένη σε κυβάκια
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
70 γρ. τσένταρ, τριμμένο
Αλάτι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 55
  • Άτομα 3
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 38 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Κόβουμε τα κολοκυθάκια στη μέση και βγάζουμε τη σάρκα τους.

2
έγινε

Τα βάζουμε σε ένα πυρέξ, τα λαδώνουμε μέσα ελάχιστο και τα ψήνουμε στους 200ºC για 20 λεπτά.

3
έγινε

Σε ένα αντκολλητικό ταψί ρίχνουμε το λάδι και το κρεμμύδι και το σοτάρουμε.

4
έγινε

Προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα, τη ρίγανη και το πιπέρι καγιέν και τα ανακατεύουμε για 1 λεπτό.

5
έγινε

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε 2 λεπτά.

6
έγινε

Ρίχνουμε τη ντομάτα, τα φασόλια, το καλαμπόκι, τον πελτέ και λίγο αλάτι και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά (να μην έχουν υγρά).

7
έγινε

Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια και ρίχνουμε το τσένταρ επάνω από το καθένα.

8
έγινε

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για 5 λεπτά (μέχρι να λιώσει το τυρί).

themis

προηγούμενη
γκρατέν κουνουπιδιού
επόμενη
cereal pancakes
προηγούμενη
γκρατέν κουνουπιδιού
επόμενη
cereal pancakes