• αρχική
  • comfort food
  • φιογκάκι με κρεμώδη σάλτσα από κολοκύθι, δυόσμο & βασιλικό

φιογκάκι με κρεμώδη σάλτσα από κολοκύθι, δυόσμο & βασιλικό

0 0
φιογκάκι με κρεμώδη σάλτσα από κολοκύθι, δυόσμο & βασιλικό

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 πακέτο φιογκάκι Melissa
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
3 μεγάλα κολοκυθάκια, τριμμένα
4 κ.σ. δυόσμο
2 κ.σ. βασιλικό
250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
80 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 45
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 350 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε βαθύ αντικολλητικό σκεύος, σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο.

2
έγινε

Ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.

3
έγινε

Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, το δυόσμο, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε.

4
έγινε

Καπακώνουμε το σκεύος, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 20 λεπτά.

5
έγινε

Προσθέτουμε το μασκαρπόνε και ανακατεύουμε.

6
έγινε

Βράζουμε τα φιογκάκια 1 λεπτό λιγότερο από αυτό που αναγράφεται στη συσκευασία και κρατάμε 1/2 κούπα από το νερό μέσα στο οποίο τα βράσαμε.

7
έγινε

Τα ρίχνουμε μέσα στο σκεύος με τη σάλτσα, προσθέτουμε την παρμεζάνα και το νερό που κρατήσαμε και τα ανακατεύουμε μέχρι να ρουφήξουν το νερό.

themis

προηγούμενη
σνακ αρακά
επόμενη
κεφτεδάκια με κόκκινη φακή
προηγούμενη
σνακ αρακά
επόμενη
κεφτεδάκια με κόκκινη φακή