Τι χρειαζόμαστε
-
2 κούπες αρακά (φρέσκο ή κατεψυγμένο)
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1/2 κ.γλ. πάπρικα
-
1 κ.γλ. ρίγανη
-
1/4 κ.γλ. σκόνη σκόρδου
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βγάζουμε τον αρακά από την κατάψυξη, τον βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και του ρίχνουμε νερό να αποψυχθεί. |
2
έγινε
|
Τον βάζουμε επάνω σε ένα χαρτί κουζίνας για να φύγουν όλα του τα υγρά. |
3
έγινε
|
Τον βάζουμε σε ένα μπολ με το ελαιόλαδο, την πάπρικα, τη ρίγανη, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι και τον ανακατεύουμε. |
4
έγινε
|
Τον απλώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τον ψήνουμε στους 180ºC για 20-25 λεπτά. |
5
έγινε
|
|