πράσινο mac’n’cheese

0 0
πράσινο mac’n’cheese

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι ολικής άλεσης (ή άσπρο) Melissa
60 γρ. βούτυρο
60 γρ. αλεύρι
600 ml. γάλα
3/4 κούπας γάλα
200 γρ. σπανάκι
1/2 κούπα μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο
200 γρ. cheddar τριμμένο
200 γρ. γραβιέρα τριμμένη

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 19 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο.

2
έγινε

Μόλις λιώσει προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη.

3
έγινε

Ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα μέχρι να δέσει η μπεσαμέλ (δε θέλουμε να είναι πολύ πηχτή).

4
έγινε

Σε ένα επεξεργαστή τροφίμων (ή μούλτι) ρίχνουμε το σπανάκι, τον μαϊντανό και τα 3/4 κούπας γάλα και τα πολτοποιούμε.

5
έγινε

Προσθέτουμε το μείγμα μέσα στη μπεσαμέλ και ανακατεύουμε.

6
έγινε

Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια που έχουμε βράσει, τα τυριά και λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε.

7
έγινε

Τα βάζουμε σε ένα πυρέξ, ρίχνουμε λίγο τριμμένο τυρί από επάνω και τα ψήνουμε στους 180ºC μέχρι να λιώσει το τυρί.

themis

προηγούμενη
κοτόπουλο στο φούρνο με γλυκοπατάτες και πατάτες
επόμενη
ρύζι κουνουπιδιού
προηγούμενη
κοτόπουλο στο φούρνο με γλυκοπατάτες και πατάτες
επόμενη
ρύζι κουνουπιδιού