λαχανόρυζο
με τζιντζερ και παπρικα

0 0
λαχανόρυζο

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • 55
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 1,162 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το πράσο, τα κρεμμύδια, το καρότο και το τζίντζερ και τα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν (περίπου 5-6 λεπτά).

2
έγινε

Προσθέτουμε το λάχανο, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 7-8 ακόμα λεπτά.

3
έγινε

Ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας, τον πελτέ και τον χυμό λεμονιού και τα αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά.

4
έγινε

Προσθέτουμε το νερό και το ρύζι και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 20 λεπτά.

themis

προηγούμενη
σούπα με κοφτό μακαρονάκι και αρακά
επόμενη
blondies με ρεβίθια και σοκολάτα
προηγούμενη
σούπα με κοφτό μακαρονάκι και αρακά
επόμενη
blondies με ρεβίθια και σοκολάτα