ρύζι κουνουπιδιού
ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

0 0
ρύζι κουνουπιδιού

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 μεγάλο κουνουπίδι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
4 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
Λίγο έξτρα κρεμμυδάκι φρέσκο για το τέλος
1 καρότο, κομμένο σε κυβάκια
1/2 πορτοκαλί πιπεριά (ή όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει)
2 αυγά, χτυπημένα
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγη σάλτσα σόγιας (προαιρετικά)

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Ίσως η καλύτερη εναλλακτική ρυζιού που έχω φτιάξει.

  • 22
  • Άτομα 2
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 953 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Πλένουμε και κόβουμε σε μπουκετάκια το κουνουπίδι.

2
έγινε

Το τρίβουμε σε τρίφτη ψιλό ή το βάζουμε στο μπλέντερ-μούλτι.

3
έγινε

Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι, το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια, το καρότο και την πιπεριά και τα σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.

4
έγινε

Προσθέτουμε το κουνουπίδι και τα ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει λίγο (όχι πολύ).

5
έγινε

Σχηματίζουμε μία "τρύπα" στη μέση, προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να είναι έτοιμα.

6
έγινε

Αν θέλουμε, μπορούμε να ρίξουμε από πάνω προαιρετικά λίγη σάλτσα σόγιας.

themis

προηγούμενη
πράσινο mac’n’cheese
επόμενη
tacos με κιμά κοτόπουλου
προηγούμενη
πράσινο mac’n’cheese
επόμενη
tacos με κιμά κοτόπουλου
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here