Τι χρειαζόμαστε
-
6 κολοκυθάκια, κομμένα στη μέση
-
1 κρεμμύδι, ξερό
-
6 μανιτάρια λευκά, κομμένα σε κυβάκια
-
150 γρ. κόκκινα φασόλια (κονσέρβας)
-
150 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1/8 κ.γλ. πιπέρι καγιέν
-
1/4 κ.γλ. σκόνη σκόρδου
-
1/4 κ.γλ. πάπρικα
-
1/2 κ.γλ. ρίγανη
-
1 ντομάτα, κομμένη σε κυβάκια
-
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
-
70 γρ. τσένταρ, τριμμένο
-
Αλάτι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Κόβουμε τα κολοκυθάκια στη μέση και βγάζουμε τη σάρκα τους. |
2
έγινε
|
Τα βάζουμε σε ένα πυρέξ, τα λαδώνουμε μέσα ελάχιστο και τα ψήνουμε στους 200ºC για 20 λεπτά. |
3
έγινε
|
Σε ένα αντκολλητικό ταψί ρίχνουμε το λάδι και το κρεμμύδι και το σοτάρουμε. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα, τη ρίγανη και το πιπέρι καγιέν και τα ανακατεύουμε για 1 λεπτό. |
5
έγινε
|
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε 2 λεπτά. |
6
έγινε
|
Ρίχνουμε τη ντομάτα, τα φασόλια, το καλαμπόκι, τον πελτέ και λίγο αλάτι και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά (να μην έχουν υγρά). |
7
έγινε
|
Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια και ρίχνουμε το τσένταρ επάνω από το καθένα. |
8
έγινε
|
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για 5 λεπτά (μέχρι να λιώσει το τυρί). |