vegan bolognese

0 0
vegan bolognese

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 πακέτο spaghetti Melissa
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 μανιτάρια portobello, κομμένα σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ξηρό, κομμένο σε κυβάκια
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 σέλερι, κομμένο σε κυβάκια
1 καρότο, κομμένο σε κυβάκια
1 μελιτζάνα, κομμένη σε κυβάκια
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1/2 κούπα κόκκινο κρασί
1 φύλλο δάφνης
1 κ.γλ. θυμάρι ξηρό
1 κ.γλ. ρίγανη
1/2 κ.γλ. ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Vegan

Η ωραιότερη νηστίσιμη bolognese που θα έχεις φάει. Στο υπογράφω.

  • 40
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 253 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια στο λάδι.

2
έγινε

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 2 λεπτά.

3
έγινε

Προσθέτουμε το καρότο και τη μελιτζάνα και τα αφήνουμε για άλλα 3 λεπτά.

4
έγινε

Κάνουμε μία τρύπα στη μέση του τηγανιού, ρίχνουμε τον πελτέ και μόλις ζεσταθεί, τον ανακατεύουμε με τα λαχανικά.

5
έγινε

Ρίχνουμε το κρασί.

6
έγινε

Προσθέτουμε τη δάφνη, το θυμάρι, τη ρίγανη, τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.

7
έγινε

Ρίχνουμε 2 κούπες νερό και αφήνουμε τα λαχανικά να σιγοβράσουν.

8
έγινε

Βράζουμε τα spaghetti Melissa, τα σουρώνουμε και τα σερβίρουμε με τη σάλτσα.

themis

προηγούμενη
κρεμμυδάκια στιφάδο με ρύζι
επόμενη
vegan buritto
προηγούμενη
κρεμμυδάκια στιφάδο με ρύζι
επόμενη
vegan buritto
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here