“λαχανίτσιο”

0 0
“λαχανίτσιο”

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1/4 κούπας ελαιόλαδο
1 πράσο
1/3 κούπας λευκό κρασί
1/2 λάχανο, κομμένο σε μέτρια κομμάτια
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
1 1/2 κούπα μοτσαρέλλα, τριμμένη
1/2 παρμεζάνα, τριμμένη
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ένα φαγητό που βγήκε εντελώς τυχαία και το ονομάσατε εσείς!

  • 40
  • Άτομα 3
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 147 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι, το κρεμμύδι και τον κιμά και τα σοτάρουμε.

2
έγινε

Προσθέτουμε το πράσο και τα αφήνουμε για 2 λεπτά.

3
έγινε

Ρίχνουμε το κρασί και τα αφήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά.

4
έγινε

Προσθέτουμε το λάχανο και ανακατεύουμε.

5
έγινε

Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι τα μαγειρεύουμε μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά.

6
έγινε

Τα βάζουμε σε ένα πυρέξ και τα καλύπτουμε με τα τυριά.

7
έγινε

Ψήνουμε στους 180ºC για 15 λεπτά.

themis

προηγούμενη
spaghetti με πέστο σπανακιού και φυστίκια Αιγίνης
επόμενη
σούπα σπαράγγι
προηγούμενη
spaghetti με πέστο σπανακιού και φυστίκια Αιγίνης
επόμενη
σούπα σπαράγγι