spaghetti με πέστο σπανακιού και φυστίκια Αιγίνης
και φυστικια Αιγινης

0 0
spaghetti με πέστο σπανακιού και φυστίκια Αιγίνης

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 πακέτο spaghetti ολικής άλεσης Melissa
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΤΟ
200 γρ. σπανάκι
30 γρ. δυόσμο (τα φύλλα)
70 γρ. φυστίκια Αιγίνης
1 κούπα παρμεζάνα, τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο
1/3 κούπας ελαιόλαδο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Λίγο αλάτι
Φρέσκο πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 15
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

  • ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΤΟ

Κοινοποίηση
(Visited 174 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βάζουμε όλα τα υλικά για το πέστο σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή σε ένα μούλτι και τα πολτοποιούμε.

2
έγινε

Βράζουμε τα spaghetti 1 λεπτό λιγότερο από αυτό που αναγράφεται στη συσκευασία και κρατάμε 1/2 κούπα από το νερό μέσα στο οποίο τα βράσαμε.

3
έγινε

Τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το πέστο και λίγο νερό από αυτό που κρατήσαμε, τα ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Αν θέλουμε ρίχνουμε λίγο έξτρα φρέσκο πιπέρι ή/και παρμεζάνα από επάνω πριν τα σερβίρουμε.

themis

προηγούμενη
pizza με βραστό αυγό
επόμενη
“λαχανίτσιο”
προηγούμενη
pizza με βραστό αυγό
επόμενη
“λαχανίτσιο”