“λαχανίτσιο”

0 0
“λαχανίτσιο”

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1/4 κούπας ελαιόλαδο
1 πράσο
1/3 κούπας λευκό κρασί
1/2 λάχανο, κομμένο σε μέτρια κομμάτια
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
1 1/2 κούπα μοτσαρέλλα, τριμμένη
1/2 παρμεζάνα, τριμμένη
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ένα φαγητό που βγήκε εντελώς τυχαία και το ονομάσατε εσείς!

  • 40
  • Άτομα 3
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 155 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι, το κρεμμύδι και τον κιμά και τα σοτάρουμε.

2
έγινε

Προσθέτουμε το πράσο και τα αφήνουμε για 2 λεπτά.

3
έγινε

Ρίχνουμε το κρασί και τα αφήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά.

4
έγινε

Προσθέτουμε το λάχανο και ανακατεύουμε.

5
έγινε

Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι τα μαγειρεύουμε μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά.

6
έγινε

Τα βάζουμε σε ένα πυρέξ και τα καλύπτουμε με τα τυριά.

7
έγινε

Ψήνουμε στους 180ºC για 15 λεπτά.

themis

προηγούμενη
spaghetti με πέστο σπανακιού και φυστίκια Αιγίνης
επόμενη
σούπα σπαράγγι
προηγούμενη
spaghetti με πέστο σπανακιού και φυστίκια Αιγίνης
επόμενη
σούπα σπαράγγι
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here