Τι χρειαζόμαστε
-
600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
-
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
-
1/4 κούπας ελαιόλαδο
-
1 πράσο
-
1/3 κούπας λευκό κρασί
-
1/2 λάχανο, κομμένο σε μέτρια κομμάτια
-
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
-
1 1/2 κούπα μοτσαρέλλα, τριμμένη
-
1/2 παρμεζάνα, τριμμένη
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι, το κρεμμύδι και τον κιμά και τα σοτάρουμε. |
2
έγινε
|
Προσθέτουμε το πράσο και τα αφήνουμε για 2 λεπτά. |
3
έγινε
|
Ρίχνουμε το κρασί και τα αφήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε το λάχανο και ανακατεύουμε. |
5
έγινε
|
Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι τα μαγειρεύουμε μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά. |
6
έγινε
|
Τα βάζουμε σε ένα πυρέξ και τα καλύπτουμε με τα τυριά. |
7
έγινε
|
Ψήνουμε στους 180ºC για 15 λεπτά. |