Τι χρειαζόμαστε
-
80 γρ. μπρόκολο ωμό
-
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
-
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2% ΔΩΔΩΝΗ
-
140 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
-
1 αυγό
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
-
80 γρ. φέτα ΔΩΔΩΝΗ
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βάζουμε σε ένα μπλέντερ ή μούλτι το μπρόκολο και το κρεμμυδάκι και τα χτυπάμε. |
2
έγινε
|
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το αλεύρι, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε. |
3
έγινε
|
Ρίχνουμε και τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ και τα χτυπάμε καλά. |
4
έγινε
|
Απλώνουμε ελάχιστο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το οποίο έχουμε σε δυνατή φωτιά στην αρχή) και ρίχνουμε 1 1/2 κ.σ. από το μείγμα για τα pancakes. |
5
έγινε
|
Όταν είναι έτοιμο από τη μία πλευρά, το γυρίζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε περίπου άλλο 1 λεπτό να ψηθεί. |
6
έγινε
|
Διατηρούμε το μείγμα μας στο ψυγείο για 3 ημέρες. |