Τι χρειαζόμαστε
-
250 γρ. Noodles ρυζιού
-
5 κρεμμυδάκια φρέσκα
-
4 αυγά
-
2 κ.σ. φυστίκια peanuts
-
4 κ.σ. ηλιέλαιο
-
1/2 κούπα σάλτσα σόγιας
-
1 κ.γλ. πάστα κόλιανδρου
-
1/2 κ.σ. μέλι
-
1 κ.σ. κέτσαπ
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε τη σάλτσα σόγιας, τον κόλιανδρο, το μέλι και την κέτσαπ και τα αφήνουμε στην άκρη. |
2
έγινε
|
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Τα τηγανίζουμε σαν ομελέτα. Την κόβουμε σε μικρά κομματάκια και την αφήνουμε στην άκρη. |
3
έγινε
|
Βάζουμε τα φυστίκια στο μούλτι και τα θριμματίζουμε. |
4
έγινε
|
Ετοιμάζουμε τα noodles, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. |
5
έγινε
|
Στο wok ρίχνουμε το ηλιέλαιο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. |
6
έγινε
|
Προσθέτουμε τα noodles, την ομελέτα, τα φυστίκια και τη σάλτσα και ανακατεύουμε. |