σπαραγγοκεφτέδες

0 0
σπαραγγοκεφτέδες

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 κιλό σπαράγγια
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 1/2 κούπα φέτα, θρυμματισμένη
1 αυγό
1/3 κούπας ψιλοκομμένο άνηθο
1/3 κούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κούπα αλεύρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • 25
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 1,252 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Πλένουμε τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές τουε άκρες και τα λιώνουμε στο multi.

2
έγινε

Ανακατεύουμε τα λιωμένα σπαράγγια, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το μαϊντανό, τη φέτα, το αλεύρι, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

3
έγινε

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι.

4
έγινε

Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους "πατάμε" με τα χέρια μας να γίνουν πιο λεπτός και τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο μεριές.

themis

προηγούμενη
κολοκυθάκια γεμιστά στο φούρνο με κιμά και πουρέ πατάτας
επόμενη
Pad Thai
προηγούμενη
κολοκυθάκια γεμιστά στο φούρνο με κιμά και πουρέ πατάτας
επόμενη
Pad Thai