κεφτεδάκια κοκκινιστά

1 0
κεφτεδάκια κοκκινιστά

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 χούφτα ψωμί, το οποίο έχουμε μουλιάσει σε νερό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό
1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
1 κ.γλ. ξύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
400 γρ. ντομάτες ή αποφλοιωμένα ντοματάκια
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
2-3 κούπες νερό
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
1/2 κ.γλ. ζάχαρη

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ζουμερά κεφτεδάκια μαγειρεμένα σε σάλτσα ντομάτας.

  • 40
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

  • ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

  • ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

Κοινοποίηση
(Visited 11,620 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και τα πλάθουμε.

2
έγινε

Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά.

3
έγινε

Προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.

4
έγινε

Ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν.

5
έγινε

Τα γυρίζουμε ανά διαστήματα και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.

themis

προηγούμενη
Pad Thai
επόμενη
σαλάτα με φακές και baby πατάτες
προηγούμενη
Pad Thai
επόμενη
σαλάτα με φακές και baby πατάτες