Τι χρειαζόμαστε
-
100 γρ. σπανάκι
-
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1/2 κούπα νερό
-
4 αυγά
-
Λίγο μοσχοκάρυδο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, το σπανάκι, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το νερό και τα σοτάρουμε. |
2
έγινε
|
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι. |
3
έγινε
|
Λαδώνουμε 6 θήκες για pancakes (εγώ τις λαδώνω με χαρτί κουζίνας αντί για πινέλο, γιατί το βρίσκω πιο εύκολο). |
4
έγινε
|
Στρώνουμε το σοταρισμένο σπανάκι. |
5
έγινε
|
Περιχύνουμε μέσα σε κάθε θήκη το αυγό επάνω από το σπανάκι. |
6
έγινε
|
Ψήνουμε στους 180ºC για περίπου 25 λεπτά. |