Τι χρειαζόμαστε
- 
                                          100 γρ. σπανάκι
- 
                                          1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 
                                          2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 
                                          1/2 κούπα νερό
- 
                                          4 αυγά
- 
                                          Λίγο μοσχοκάρυδο
- 
                                          Αλάτι
- 
                                          Πιπέρι
Τι κάνουμε
| 1 έγινε | Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, το σπανάκι, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το νερό και τα σοτάρουμε. | 
| 2 έγινε | Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι. | 
| 3 έγινε | Λαδώνουμε 6 θήκες για pancakes (εγώ τις λαδώνω με χαρτί κουζίνας αντί για πινέλο, γιατί το βρίσκω πιο εύκολο). | 
| 4 έγινε | Στρώνουμε το σοταρισμένο σπανάκι. | 
| 5 έγινε | Περιχύνουμε μέσα σε κάθε θήκη το αυγό επάνω από το σπανάκι. | 
| 6 έγινε | Ψήνουμε στους 180ºC για περίπου 25 λεπτά. | 

 
      


 
                 
                



