μοσχαράκι στη κατσαρόλα με “λιωμένα” λαχανικά

0 0
μοσχαράκι στη κατσαρόλα με “λιωμένα” λαχανικά

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
700 γρ. μοσχάρι, κομμένο σε μερίδες
1/4 κούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 1/2 κούπα λευκό κρασί
2 μεγάλα καρότα, λεπτά κομμένα
2 πατάτες, κομμένες σε κυβάκια
1 γλυκοπατάτα, κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 2'15
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 350 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το μοσχάρι και το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο.

2
έγινε

Μόλις ροδίσει το κρέας, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά.

3
έγινε

Ρίχνουμε μέσα τα καρότα, τις πατάτες και τη γλυκοπατάτα, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά.

4
έγινε

Προσθέτουμε 1 1/2 λίτρο νερό και μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά και τα σιγομαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα για 1 1/2-2 ώρες περίπου (ή μέχρι να "λιώσουν" τα περισσότερα λαχανικά).

themis

προηγούμενη
ομελετάκια φούρνου με σπανάκι
επόμενη
σαλάτα με πράσινες φακές, basmati και λαχανικά
προηγούμενη
ομελετάκια φούρνου με σπανάκι
επόμενη
σαλάτα με πράσινες φακές, basmati και λαχανικά