Τι χρειαζόμαστε
-
4 σνίτσελ μοσχαρίσια
-
1 κούπα βρώμη
-
3 αυγά
-
1 κ.γλ. μουστάρδα Dijon
-
1 κ.γλ. πάπρικα καπνιστή
-
6 ρυζογκοφρέτες
-
Λίγο ελαιόλαδο (για επάλειψη)
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βάζουμε τη βρώμη στο μούλτι, τη θρυμματίζουμε και την τοποθετούμε τη βρώμη σε ένα βαθύ πιάτο. |
2
έγινε
|
Τοποθετούμε τα αυγά, τη μουστάρδα και την πάπρικα σε ένα άλλο πιάτο και τα ανακατεύουμε. |
3
έγινε
|
Τρίβουμε τις ρυζογκοφρέτες σε ένα μούλτι και τις τοποθετούμε σε ένα τρίτο βαθύ πιάτο. |
4
έγινε
|
Παίρνουμε τα σνίτσελ και τα περνάμε μέσα από τα 3 πιάτα (πρώτα τη βρώμη, μετά τα αυγά και τέλος τις ρυζογκοφρέτες). |
5
έγινε
|
Τα βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. |
6
έγινε
|
Τα αλείφουμε με λίγο λάδι. |
7
έγινε
|
Τα ψήνουμε στους 200ºC στις αντιστάσεις για 8 λεπτά από την κάθε μεριά (όταν τα γυρίσουμε, τα λαδώνουμε και από την άλλη μεριά). |