Τι χρειαζόμαστε
-
700 γρ. μοσχάρι, κομμένο σε μερίδες
-
1/4 κούπας ελαιόλαδο
-
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-
1 1/2 κούπα λευκό κρασί
-
2 μεγάλα καρότα, λεπτά κομμένα
-
2 πατάτες, κομμένες σε κυβάκια
-
1 γλυκοπατάτα, κομμένη σε κυβάκια
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το μοσχάρι και το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. |
2
έγινε
|
Μόλις ροδίσει το κρέας, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά. |
3
έγινε
|
Ρίχνουμε μέσα τα καρότα, τις πατάτες και τη γλυκοπατάτα, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε 1 1/2 λίτρο νερό και μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά και τα σιγομαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα για 1 1/2-2 ώρες περίπου (ή μέχρι να "λιώσουν" τα περισσότερα λαχανικά). |