ταλιατέλες à la crème
vegan

0 0
ταλιατέλες à la crème

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 πακέτο ταλιατέλες Melissa
45 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια porcini
4 κ.σ. λάδι
2 σκελίδες σκόρδο
300 ml. κρέμα σόγιας
Λίγο αλάτι
Λίγο φρέσκο πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 20
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 230 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βάζουμε τα μανιτάρια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων (ή μούλτι) και τα θρυμματίζουμε.

2
έγινε

Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι.

3
έγινε

Προσθέτουμε τα porcini και τα ανακατεύουμε.

4
έγινε

Ρίχνουμε την κρέμα σόγιας και ανακατεύουμε (θα είναι αρκετά πηχτή. Έτσι πρέπει να είναι).

5
έγινε

Βράζουμε τις ταλιατέλες 1 λεπτό λιγότερο από αυτό που αναγράφεται στη συσκευασία και κρατάμε 1/2 κούπα από το νερό μέσα στο οποίο τα βράσαμε.

6
έγινε

Τις ρίχνουμε μέσα στο σκεύος με τη σάλτσα μαζί με το νερό που κρατήσαμε, προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

themis

προηγούμενη
νηστίσιμο σοκολατένιο κέικ
επόμενη
κρεμμυδάκια στιφάδο με ρύζι
προηγούμενη
νηστίσιμο σοκολατένιο κέικ
επόμενη
κρεμμυδάκια στιφάδο με ρύζι