Τι χρειαζόμαστε
-
150 γρ. φαρίνα
-
1 κ.γλ. baking powder
-
150 ml. αραβοσιτέλαιο
-
150 γρ. καστανή ζάχαρη μαλακή
-
2 αυγά
-
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
-
6 φράουλες, κομμένες σε μέτρια κομμάτια
-
1 ροδάκινο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το baking powder. |
2
έγινε
|
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα (αυγοδάρτη) το αραβοσιτέλαιο, τη ζάχαρη, τα αυγά και την βανίλια. |
3
έγινε
|
Ρίχνουμε το μείγμα του αλευριού στο μείγμα του αυγού και ανακατεύουμε. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε τις φράουλες και το ροδάκινο και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. |
5
έγινε
|
Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα μικρό ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. |
6
έγινε
|
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 20-25 λεπτά. |