Τι χρειαζόμαστε
- 
                                          150 γρ. φαρίνα
- 
                                          1 κ.γλ. baking powder
- 
                                          150 ml. αραβοσιτέλαιο
- 
                                          150 γρ. καστανή ζάχαρη μαλακή
- 
                                          2 αυγά
- 
                                          1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 
                                          6 φράουλες, κομμένες σε μέτρια κομμάτια
- 
                                          1 ροδάκινο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
Τι κάνουμε
| 1 έγινε | Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το baking powder. | 
| 2 έγινε | Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα (αυγοδάρτη) το αραβοσιτέλαιο, τη ζάχαρη, τα αυγά και την βανίλια. | 
| 3 έγινε | Ρίχνουμε το μείγμα του αλευριού στο μείγμα του αυγού και ανακατεύουμε. | 
| 4 έγινε | Προσθέτουμε τις φράουλες και το ροδάκινο και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. | 
| 5 έγινε | Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα μικρό ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. | 
| 6 έγινε | Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 20-25 λεπτά. | 

 
      

 
                 
                



