αυγοσαλάτα

0 0
αυγοσαλάτα

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

10 αυγά
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 κ.γλ. μουστάρδα Dijon
3 κ.σ. μαγιονέζα
Λίγη πάπρικα γλυκιά
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Χρησιμοποιείται και ως φοβερή γέμιση για μπόμπες.

  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 1,747 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βράζουμε τα αυγά να είναι σφιχτά.
Κόβουμε τα αυγά σε τετραγωνάκια (σε ό,τι μέγεθος μας αρέσει).

2
έγινε

Κόβουμε την πιπεριά σε τετραγωνάκια.

3
έγινε

Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης.

4
έγινε

Αναμειγνύουμε σε ένα μπολάκι τη μουστάρδα & τη μαγιονέζα.

5
έγινε

Ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και ανακατεύουμε απαλά.

6
έγινε

Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τη σερβίρουμε.

themis

προηγούμενη
fusilli με πέστο αγκινάρας
επόμενη
γιορτινή σαλάτα με κεφτεδάκια φάβας
προηγούμενη
fusilli με πέστο αγκινάρας
επόμενη
γιορτινή σαλάτα με κεφτεδάκια φάβας