fusilli με πέστο αγκινάρας

0 0
fusilli με πέστο αγκινάρας

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 κούπα αγκινάρες
1/4 κούπας κουκουνάρι
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη και λίγη έξτρα για το σερβίρισμα
1 σκελίδα σκόρδο
1/4 κούπας ελαιόλαδο
Λίγο φρέσκο πιπέρι
1 πακέτο fusilli

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • 30
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 550 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βράζουμε τις αγκινάρες μέχρι να μαλακώσουν (τις ελέγχουμε με ένα πιρούνι).

2
έγινε

Ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα κουκουνάρια και τα καβουρδίζουμε σε δυνατή φωτιά (περίπου 1 λεπτό), μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.

3
έγινε

Ρίχνουμε στο μπλέντερ τις αγκινάρες, τα κουκουνάρια, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το πιπέρι και τα πολτοποιούμε.

4
έγινε

Βράζουμε τα fusilli.
Πριν τα σουρώσουμε κρατάμε μία κούπα από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν.

5
έγινε

Ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι (ή στην κατσαρόλα) τα μακαρόνια, το πέστο και λίγο από το νερό που έχουμε κρατήσει και ανακατεύουμε (πρέπει η σάλτσα να είναι λίγο αραιή).
Πασπαλίζουμε με λίγη έξτρα παρμεζάνα αν θέλουμε.

themis

προηγούμενη
chicken & vegetable stir fry
επόμενη
αυγοσαλάτα
προηγούμενη
chicken & vegetable stir fry
επόμενη
αυγοσαλάτα