Τι χρειαζόμαστε
-
10 αυγά
-
1 πιπεριά Φλωρίνης
-
1 κ.γλ. μουστάρδα Dijon
-
3 κ.σ. μαγιονέζα
-
Λίγη πάπρικα γλυκιά
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βράζουμε τα αυγά να είναι σφιχτά. |
2
έγινε
|
Κόβουμε την πιπεριά σε τετραγωνάκια. |
3
έγινε
|
Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης. |
4
έγινε
|
Αναμειγνύουμε σε ένα μπολάκι τη μουστάρδα & τη μαγιονέζα. |
5
έγινε
|
Ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και ανακατεύουμε απαλά. |
6
έγινε
|
Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τη σερβίρουμε. |