κολοκυθάκια αυγολέμονο
με τζιντζερ και δυοσμο

0 0
κολοκυθάκια αυγολέμονο

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Τα αγαπημένα σε όλους μας κολοκυθάκια με ένα μικρό διαφορετικό touch από τη Mama Knows ;)

  • 60
  • Άτομα 4
  • Μεσαίο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 876 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Πλένουμε τα κολοκυθάκια.
Αφαιρούμε το εσωτερικό τους με τον εκπυρηνωτή και κρατάμε το μισό.
Το πολτοποιούμε στο μούλτι.

2
έγινε

Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει το κρεμμύδι.

3
έγινε

Προσθέτουμε το τζίντζερ και το καρότο και τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά.

4
έγινε

Ρίχνουμε μέσα το εσωτερικό από τα κολοκυθάκια που έχουμε πολτοποιήσει, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά.

5
έγινε

Προσθέτουμε το ρύζι, τον κιμά, 3 κούπες νερό και τα αφήνουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.

6
έγινε

Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.

7
έγινε

Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια και τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα.

8
έγινε

Ρίχνουμε 1 ½ κούπα νερό, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τα σιγοβράζουμε για 30-35 λεπτά.

9
έγινε

Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο και το περιχύνουμε επάνω από τα κολοκυθάκια.

themis

προηγούμενη
τορτίγια με σπιτική caesars
επόμενη
καρμπονάρα
προηγούμενη
τορτίγια με σπιτική caesars
επόμενη
καρμπονάρα