καρμπονάρα

0 0
καρμπονάρα

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 πακέτο spaghetti
3 κ.σ. βούτυρο
100 γρ. πανσέτα ή μπέικον
Λίγο ζωμό κοτόπουλου
1 κρόκο αυγού
1 αυγό
1 κούπα παρμεζάνα τριμμένη ή πεκορίνο Ρομάνο
Λίγο μαϊντανό προαιρετικά, για γαρνίρισμα

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Η αυθεντική Ιταλική.

  • 20
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 1,207 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βράζουμε τα μακαρόνια ένα λεπτό λιγότερο από την ώρα που γράφει το πακέτο.
Κρατάμε λίγο νερό μέσα στο οποίο τα βράσαμε.

2
έγινε

Ρίχνουμε σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο και σοτάρουμε την πανσέτα.
Προσθέτουμε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι για να βγάλει τα αρώματά του.

3
έγινε

Προσθέτουμε 1/4 κούπας του ζωμού, τον μαιντανό και ανακατεύουμε.

4
έγινε

Σε μία μπασίνα (ή βαθύ μπολ) χτυπάμε τον κρόκο και το τυρί.

5
έγινε

Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε.

6
έγινε

Τα μεταφέρουμε στη μπασίνα και τα ανακατεύουμε.

7
έγινε

Τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι (το οποίο έχουμε κατεβάσει από τη φωτιά), τα ανακατεύουμε μία τελευταία φορά και σερβίρουμε.

themis

προηγούμενη
κολοκυθάκια αυγολέμονο
επόμενη
κολοκυθάκια γεμιστά στο φούρνο με κιμά και πουρέ πατάτας
προηγούμενη
κολοκυθάκια αυγολέμονο
επόμενη
κολοκυθάκια γεμιστά στο φούρνο με κιμά και πουρέ πατάτας