double cheeseburger
με μπροκολο και κοκκινη πιπερια

0 0
double cheeseburger

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Για να το φτιάξουμε gluten free, χρησιμοποιούμε νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη και ψωμάκι για burger χωρίς γλουτένη.

  • 45
  • Μεσαίο

Τι χρειαζόμαστε

  • ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

  • ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ

Κοινοποίηση
(Visited 444 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βράζουμε (ή μαγειρεύουμε στον ατμό) το μπρόκολο και την κόκκινη πιπεριά.
Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Το περίσσευμα το κρατάμε στην κατάψυξη (στα ειδικά σακουλάκια) και το χρησιμοποιούμε σε μελλοντικές συνταγές.

2
έγινε

Ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά (εκτός από το τυρί) και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα (προαιρετικά).

3
έγινε

Ζυμώνουμε και πλάθουμε τα μπιφτέκια.

4
έγινε

Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι της κουζίνας και το αφήνουμε να ζεσταθεί καλά.
Τοποθετούμε τα μπιφτέκια στο τηγάνι και τα αφήνουμε για 4 περίπου λεπτά.
Τα γυρίζουμε από την άλλη και τα αφήνουμε να ψηθούν.

5
έγινε

Τα σερβίρουμε ανάμεσα σε στρογγυλό ψωμάκι που θα ζεστάνουμε στην τοστιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι με τυρί, κέτσαπ, ροδέλες ντομάτας, κρεμμύδι και μαρούλι.
Ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μας!

themis

προηγούμενη
pizza με βάση κουνουπιδιού
επόμενη
πανεύκολη κολοκυθόσουπα
προηγούμενη
pizza με βάση κουνουπιδιού
επόμενη
πανεύκολη κολοκυθόσουπα