pizza με βάση κουνουπιδιού

1 0
pizza με βάση κουνουπιδιού

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 κουνουπίδι μετά την πολτοποίηση θα είναι περίπου 2-3 κούπες
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
1/4 μοτσαρέλα τριμμένη
Λίγο φρέσκο πιπέρι
Λίγη ρίγανη
Λίγο σκόρδο σε σκόνη
1 αυγό

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • 35
  • Άτομα 3
  • Μεσαίο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 5,632 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220ºC.

2
έγινε

Σε μία βάση πίτσας ή σε ένα ταψάκι απλώνουμε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

3
έγινε

Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μικρά μπουκετάκια.
Το ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει για 6-7 λεπτά.

4
έγινε

Περνάμε το βρασμένο κουνουπίδι από το μούλτι, το απλώνουμε σε μία καθαρή πετσέτα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Μόλις κρυώσει, το τυλίγουμε στην πετσέτα και το στύβουμε για να αφαιρέσουμε όσο περισσότερο νερό γίνεται (αυτό γίνεται για να έχουμε μία τραγανή βάση).

5
έγινε

Ρίχνουμε σε ένα μπολ το κουνουπίδι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός του αυγού) και τα ανακατεύουμε.

6
έγινε

Προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε μία τελευταία φορά.

7
έγινε

Απλώνουμε με τα χέρια μας το μείγμα επάνω στο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος (το οποίο έχουμε ελαφρώς λαδώσει), προσέχοντας να μην είναι η ζύμη ούτε πολύ λεπτή, αλλά ούτε και πολύ χοντρή.

8
έγινε

Το ψήνουμε για 12-14 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να ροδίζει.

9
έγινε

Το βγάζουμε από το φούρνο και ρίχνουμε από πάνω τα υλικά της αρεσκείας μας.

10
έγινε

Ξαναβάζουμε την πίτσα στο φούρνο και την ψήνουμε για 6-7 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.

themis

προηγούμενη
french toast
επόμενη
double cheeseburger
προηγούμενη
french toast
επόμενη
double cheeseburger