Τι χρειαζόμαστε
-
2 κατσικίσια γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ
-
200 γρ. αγγούρι
-
3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
-
20 γρ. δυόσμο
-
15 γρ. άνηθο
-
3 κ.σ. ξύδι
-
1/4 κούπας ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Ξεφλουδίζουμε το αγγούρι. Το τρίβουμε στον τρίφτη και το στραγγίζουμε να φύγουν τα υγρά του. |
2
έγινε
|
Τοποθετούμε το αγγούρι σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα και το απολαμβάνουμε! |