πέννες ολικής άλεσης με σάλτσα δυόσμου και ψητά τοματίνια

0 0
πέννες ολικής άλεσης με σάλτσα δυόσμου και ψητά τοματίνια

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 πακέτο πέννες ολικής άλεσης Melissa
40 γρ. δυόσμο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα παρμεζάνα, τριμμένη (αν είσαστε vegan, βάζετε vegan παρμεζάνα)
1/4 κούπας ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
20 τοματίνια

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 168 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα τοποθετούμε 20 τοματίνια, τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στους 200ºC για 10 λεπτα περίπου.

2
έγινε

Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα επεξεργαστή τροφίμων ή μούλτι και τα πολτοποιούμε.

3
έγινε

Βράζουμε τις πέννες 1 λεπτό λιγότερο από αυτό που αναγράφεται στη συσκευασία και κρατάμε 1/2 κούπα από το νερό μέσα στο οποίο τα βράσαμε.

4
έγινε

Τις στραγγίζουμε, τις βάζουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε τη σάλτσα μαζί με το νερό που κρατήσαμε και τα ανακατεύουμε.

5
έγινε

Τις σερβίρουμε βάζοντας επάνω στο κάθε πιάτο ψητά τοματίνια.

themis

προηγούμενη
τζατζίκι με κατσικίσιο γιαούρτι
επόμενη
κυπριακή πίτα με κοτοσαλάτα
προηγούμενη
τζατζίκι με κατσικίσιο γιαούρτι
επόμενη
κυπριακή πίτα με κοτοσαλάτα