Τι χρειαζόμαστε
-
1 πακέτο τορτίγιες καλαμποκιού
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγη καπνιστή πάπρικα
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Παίρνουμε ένα πακέτο τορτίγιες καλαμποκιού και τις τοποθετούμε τη μία επάνω στην άλλη. |
2
έγινε
|
Τις κόβουμε σε τετραγωνάκια (τα πλαϊνά κομμάτια δε θα είναι ακριβώς τετραγωνάκια, αλλά δεν πειράζει. Την ίδια γεύση θα έχουν!). |
3
έγινε
|
Βάζουμε τις κομμένες τορτίγιες (μελλοντικά τσιπς) σε ένα μπολ με το λάδι, το αλάτι και την πάπρικα (μπορείτε να βάλετε όποιο άλλο μπαχαρικό τραβάει η όρεξη σας). |
4
έγινε
|
Ανακατεύουμε με τα χέρια μας (να πάει το λάδι, το αλάτι και η πάπρικα παντού). |
5
έγινε
|
Τις απλώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. |
6
έγινε
|
Τις ψήνουμε στους 180ºC στον αέρα για 8 περίπου λεπτά (μέχρι να ροδίσουν). |
7
έγινε
|
Συνοδεύουμε τα τσιπς τορτίγιας μας με ο,τι dip μας αρέσει. Εγώ αγαπώ το guacamole και τα συνόδεψα με αυτό σήμερα. Άλλες ημέρες τα συνοδεύω με άλλα. |