Τι χρειαζόμαστε
-
1 κιλό σπαράγγια
-
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
-
1 1/2 κούπα φέτα, θρυμματισμένη
-
1 αυγό
-
1/3 κούπας ψιλοκομμένο άνηθο
-
1/3 κούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
-
1 κούπα αλεύρι
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Πλένουμε τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές τουε άκρες και τα λιώνουμε στο multi. |
2
έγινε
|
Ανακατεύουμε τα λιωμένα σπαράγγια, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το μαϊντανό, τη φέτα, το αλεύρι, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. |
3
έγινε
|
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. |
4
έγινε
|
Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους "πατάμε" με τα χέρια μας να γίνουν πιο λεπτός και τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο μεριές. |