Τι χρειαζόμαστε
- 
                                          150 γρ. κουβερτούρα
- 
                                          4 αυγά
- 
                                          100 γρ. ζάχαρη
- 
                                          200 ml. κρέμα γάλακτος
- 
                                          1 γεμάτη κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 
                                          1 γεμάτη κ.σ. κακάο
Τι κάνουμε
| 1 έγινε | Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. | 
| 2 έγινε | Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τα αυγά προσθέτοντας σιγά σιγά τη ζάχαρη (μέχρι να γίνει σαν μαρέγκα). | 
| 3 έγινε | Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. | 
| 4 έγινε | Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το αλεύρι και το κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν καλά. | 
| 5 έγινε | Τα ρίχνουμε μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά. | 
| 6 έγινε | Προσθέτουμε το μείγμα των αυγών με τη ζάχαρη σε 3 δόσεις, ανακατεύουντας από το κέντρο προς τα έξω. | 
| 7 έγινε | Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε 4-6 πυρίμαχες φόρμες (αναλόγως το μέγεθος τους) και τις γεμίζουμε με το μείγμα μας μέχρι τα 2/3 τους. | 
| 8 έγινε | Ψήνουμε στους 210ºC για 8 λεπτά. | 

 
      

 
                 
                



