• αρχική
  • leftovers
  • σαλάτα με κοτόπουλο, ζυμαρικά, τοματίνια και λευκό τυρί

σαλάτα με κοτόπουλο, ζυμαρικά, τοματίνια και λευκό τυρί

0 0
σαλάτα με κοτόπουλο, ζυμαρικά, τοματίνια και λευκό τυρί

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
400 γρ. ζυμαρικά (όποια μας αρέσουν)
1 πακέτο φιλέτο στήθος Ελαιοπουλάκι
1/2 κούπα γάλα
1 κ.σ. τυρί κρέμα
200 γρ. κατίκι ή τσαλαφούτι
10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελιές κομμένες
Λίγο ελαιόλαδο
1 1/2 κ.γλ. θυμάρι ξηρό
2 σκελίδες σκόρδο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 35
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 490 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βράζουμε τα ζυμαρικά.

2
έγινε

Παίρνουμε το Ελαιοπουλάκι, του ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και 1/2 κ.γλ. θυμάρι και το βάζουμε σε ένα καυτό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και μία σκελίδα σκόρδο.

3
έγινε

Κατεβάζουμε τη φωτιά λίγο και το αφήνουμε για 6-8 λεπτά να ψηθεί και από τις 2 μεριές, αφού έχουμε καπακώσει το τηγάνι. Λίγο πριν να είναι έτοιμο, ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού.

4
έγινε

Το βγάζουμε από το τηγάνι και το κόβουμε σε λωρίδες λεπτές.

5
έγινε

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε 3 κ.σ. ελαιόλαδο μία σκελίδα σκόρδο και 1 κ.γλ. θυμάρι.

6
έγινε

Ρίχνουμε το γάλα, και μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε.

7
έγινε

Προσθέτουμε το κομμένο κοτόπουλο, τα ζυμαρικά, τα ντοματίνια, τις ελιές, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.

8
έγινε

Η σαλάτα αυτή σερβίρεται ζεστή ή κρύα.

themis

προηγούμενη
σουφλέ σοκολάτας
επόμενη
χοντρά μακαρόνια με κρύα σάλτσα ντομάτας και φέτας
προηγούμενη
σουφλέ σοκολάτας
επόμενη
χοντρά μακαρόνια με κρύα σάλτσα ντομάτας και φέτας