Τι χρειαζόμαστε
-
750 γρ. σνιτσελάκια χοιρινά
-
1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο
-
2 αυγά
-
1 κούπα κινόα
-
2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδο
-
Χυμό από ένα λεμόνι
-
2 κ.γλ. ρίγανη
-
Λίγο αλάτι
-
λάδι για τηγάνισμα
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βάζουμε σε ένα πιάτο το αλεύρι. |
2
έγινε
|
Χτυπάμε σε ένα πιάτο τα αυγά. |
3
έγινε
|
Ανακατεύουμε σε ένα βαθύ πιάτο την κινόα (την οποία βάλει σε ένα σουρωτήρι και την έχουμε ξεβγάλει πολλές φορές), τα σκόρδα, το λεμόνι, τη ρίγανη και το αλάτι. |
4
έγινε
|
Περνάμε τα σνιτσελάκια πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα αυγά και στο τέλος από το μείγμα της κινόα. |
5
έγινε
|
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσουν. |