κεφτεδάκια μελιτζάνας
ισως και καλυτερα απο τα κανονικα

1 0
κεφτεδάκια μελιτζάνας

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Αν δεν έχετε εύκαιρα όλα τα μυρωδικά, χρησιμοποιείστε αυτά που έχετε.

  • 95
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 3,675 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Κόβουμε τη μελιτζάνα σε ροδέλες, την αλατίζουμε και την αφήνουμε να στραγγίξει για 20 λεπτά.

2
έγινε

Ξεβγάζουμε τα κομμάτια και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.

3
έγινε

Τα σοτάρουμε στο λάδι και σε ½ κούπα νερό μέχρι να μαλακώσουν.

4
έγινε

Τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν.

5
έγινε

Ρίχνουμε τα μυρωδικά στο μπλέντερ ή στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν όσο πιο ψιλοκομμένα γίνεται.

6
έγινε

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα μυρωδικά, τα αυγά, την τριμμένη παρμεζάνα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.

7
έγινε

Προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά και ανακατεύουμε.

8
έγινε

Πλάθουμε τα κεφτεδάκια.

9
έγινε

Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε τα για 50-60 λεπτά στους 200°C (στη μισή ώρα τα γυρίζουμε από την ανάποδη μεριά).
Εναλλακτικά τα τηγανίζουμε (χωρίς να τα αλευρώσουμε) σε καυτό λάδι για 2 λεπτά.

themis

προηγούμενη
σνιτσελάκια
επόμενη
spaghetti με κρύα σάλτσα αβοκάντο
προηγούμενη
σνιτσελάκια
επόμενη
spaghetti με κρύα σάλτσα αβοκάντο